pianiste

Stichting Pianoconcerten organiseert concerten voor Jacqueline voorheen Frederique. Ze studeerde aan het Sweelinck Conservatorium in Amsterdam. Door haar samenwerking met andere muzikanten, videokunstenaars, mimers en beeldend kunstenaars ontstaan vaak bijzondere concerten.

Na vele muziekfilmexperimenten (YouTube) toerde ze door het land met een film- en pianoprogramma op de jazzy muziek van Nicolai Kapustin: Play it again Fred!, en de Jukebox van Bach (ook als kinderprogramma).

En nu 24preludia waarin 24 vaderlandse en eigentijdse componisten een antwoord hebben geschreven op de preludes van J.S.Bach uit het Wohltemperierte Klavier, 1722.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.